Devolució i Dret de Desistiment - TuToke
blank

DEVOLUCIÓ I DRET DE DESISTIMENT:

El comprador disposarà de 15 dies naturals des del dia del lliurament de la comanda per exercitar el seu dret de desistiment sense cap penalització. En cas de devolució (amb indicació del motiu), el termini és de 15 dies naturals des de la data de recepció del paquet.

En cas de desistiment, tornarem al client tots els pagaments rebuts després de la compra. Les despeses de tramesa i recollida seran a càrrec del CLIENT. Procedirem a efectuar aquest reemborsament que es podrà realitzar de dues maneres, generant un val per l’import sense caducitat o retornant els diners utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial, descomptant la despesa d’enviament. Si es sol·licita el reemborsament de l’import, trigarà entre 2 i 10 dies des del moment que es rep la devolució.

TUTOKE no accepta canvis ni devolucions de peces de roba, bosses o accessoris de la secció d’outlet, o últimes talles, ni tampoc s’accepten canvis de productes personalitzats o modificats per al client.

TUTOKE es reserva el dret de retenir el reemborsament fins a la rebuda dels articles i verificació de l’estat dels mateixos. TUTOKE no podrà acceptar articles usats o danyats, els articles tindran que estar en les mateixes condicions que han estat rebudes pel client.

CANVIS:

El CLIENT disposa de 15 dies Naturals des de la data de lliurament de la comanda per canviar els articles.

Per això el CLIENT ha d’indicar mitjançant correu electrònic a info@tutoke.es, assumpte “CANVI”, el motiu del canvi, així com les noves referències i talles que voleu rebre. També ens podeu informar del canvi a través de l’aplicació WhatsApp al telèfon 691905648.

Si l’import de la nova comanda és superior a l’import que torna, el CLIENT haurà d’abonar la diferència. Si, per contra, la nova comanda és inferior a l’import dels articles tornats, Tutoke us reemborsarà els diners mitjançant el mateix sistema utilitzat pel CLIENT en el moment de realitzar la comanda descomptant la despesa d’enviament. En cas d’haver utilitzat el pagament per contra reemborsament, el reemborsament es realitzarà mitjançant transferència bancària.

Per poder realitzar la devolució de l’import per transferència bancària, cal que el CLIENT indiqui el número de compte bancari al correu electrònic enviat amb assumpte “CANVI”.

Si a les vostres dades el CLIENT ens indica la vostra adreça de correu electrònic, TUTOKE us avisarà quan els articles són enviats a l’adreça atorgada.
El CLIENT haurà d’exercitar el dret de desistiment, devolució o canvi mitjançant la devolució dels articles al seu embolcall original i en les mateixes condicions que han estat rebudes.

Les despeses d’enviament i recollida per devolució, canvi o desistiment aniran a càrrec del CLIENT.

GARANTIES:

Si l’article presenta un defecte de fabricació, TUTOKE respondrà per manca de conformitat del producte durant un termini de 7 dies hàbils des del lliurament del producte i te’n farà la substitució, reparació o canvi, o si ho prefereixes la devolució de l’import + les despeses d’enviament ocasionades.

0
  0
  Tu carrito
  Tu carrito esta vacío Volver a la tienda
  Abrir chat
  1
  Lunes a Vierne 9 a 13.30 / 14.30 a 19.30
  Horario 9 a 13.30 y de 14.30 a 19.30h de lunes a viernes