Faq's ca - TuToke
blank
Com puc saber la meva talla?

Cada peça de roba té associat una guia de talles, on apareixen les mesures de referència. Per poder saber quina és la teva talla, pots o mesurar-te amb un centímetre de costura o bé agafar una peça de roba que t’agradi com et queda i comparar mides.

Puc fer un canvi o una devolució? Com es gestiona

És clar que sí! Pots trobar tota la informació de com fer-ho a l’apartat canvis i devolucions del menú inferior de la web.
Els enviaments per fer els canvis o devolucions van a càrrec del client. Els pots gestionar tu o bé nosaltres. És important que abans de finalitzar la compra t’asseguris bé de les mides del producte o talla, per poder evitar canvis o devolucions innecessaris. D’aquesta manera contribuïm al bon ús del servei de transport per reduir amb aquesta petita acció les emissions de co2. Posa’t en contacte si ho necessites.

Feu enviaments internacionals?

Sí, fem enviaments a qualsevol banda del món. Podeu trobar les tarifes i el temps de lliurament a l’apartat d’enviaments al menú inferior de la web.

Quant triguen els enviaments? Quan valen?

Els enviaments solen trigar des que rebem l’avís de la comanda entre 2 i 5 dies hàbils. En cas que el teu enviament sigui internacional, el període de lliurament pot oscil·lar entre 5 i 15 dies, depenent de la destinació.
Els nostres preus d’enviament són fixos depenent de la destinació.

 • Espanya Peninsular: 5,30 €
 • Espanya Illes Balears: 6,35€
 • Espanya Illes Canàries: 9,30€
 • Unió Europea: 18,80 €
 • Resta del món: 24€

Si queda cap dubte, posa’t en contacte amb nosaltres.

Feu personalitzacions?

Sí! cal aclarir que té un cost addicional per peça única i el temps de lliurament depèn molt del volum de feina que tinguem. Posa’t en contacte amb nosaltres!

Com puc rentar les meves peces?

T’oferim tota la informació sobre el rentat i cura de les peces de roba a l’apartat cura i rentat que podràs trobar al menú inferior de la web

si la meva comanda és un regal, com puc gestionar-ho?
Quan fas la compra hi ha un apartat d’observacions on ens pots informar sobre allò que necessitis. Per exemple, una carta personalitzada.
Feu targeta regal?

Sí! Fem targetes regal amb imports variats, podent ser personalitzat el contingut.
Ho pots bescanviar per qualsevol creació de la web i no té data de caducitat. Tens tota la informació de com adquirir-la a l’apartat de targeta regal que podràs trobar al menú inferior de la web.

0
  0
  Tu carrito
  Tu carrito esta vacío Volver a la tienda
  Abrir chat
  1
  Lunes a Vierne 9 a 13.30 / 14.30 a 19.30
  Horario 9 a 13.30 y de 14.30 a 19.30h de lunes a viernes