Tutoke // La nostra manera d'estar al món - TuToke
blank

Creiem que cadascun de nosaltres venim al món a aportar alguna cosa.
La nostra aportació és crear un estil d’indumentària i complements amb molt d’afecte.

Vols conèixer-ho?

L’essència de Tutoke és vestir amb uns valors afegits:

Respecte i consciència a l’hora de fer-ho i tenint cura dels materials utilitzats.
Versàtil i durador en el temps.
Originalitat i comoditat per empoderar en ser únic que ets.

Intentem fer del món un lloc millor, amb un impacte mediambiental reduït, més respectuós i en harmonia i coherència amb el medi ambient. Creem indumentària vegana, creiem que no cal fer servir materials d’origen animal per produir els nostres productes, ja que és possible trobar materials amb prestacions idònies, on la bellesa, la durabilitat i l’impacte ambiental siguin les característiques essencials en la nostra recerca. Alguns teixits són reciclats o ecològics. Intentant en la mesura de les nostres possibilitats que el material amb què treballem sigui de proximitat i de la millor qualitat per deixar el menor impacte possible de CO2 i donar suport a l’economia local.

Dissenyem i produïm les nostres creacions mitjançant processos d’elaboració lents, respectant els temps de producció fent peces amb durabilitat en el temps, amb ànima i essència.
Les nostres col·leccions són petites i exclusives, ja que no generem gran quantitat de peces.

El nostre objectiu és generar el menor impacte possible, reutilitzant la gran part dels nostres retalls, fent amb ells complements petits o bé donar-los a causes creatives, intentant generar el menor residu possible i oferint eines als tutorials per poder reutilitzar i reciclar.

Dissenyem i produïm al taller de casa nostra, al poble de Muntanyola, d’aquesta manera podem conciliar la vida laboral amb la criança dels nostres fills. És un taller obert que funciona com a botiga també, pots venir a conèixer-nos!

I així neix tutoke, més que una marca és la nostra manera de estar al món, els nostres valors, el nostre estil de vida i en definitiva la nostra manera de ser.

0
  0
  Tu carrito
  Tu carrito esta vacío Volver a la tienda
  Abrir chat
  1
  Lunes a Vierne 9 a 13.30 / 14.30 a 19.30
  Horario 9 a 13.30 y de 14.30 a 19.30h de lunes a viernes