condicions d'ús - TuToke
blank

Les presents Condicions Generals de Venda s’estableixen entre:

1. D’una banda, TUTOKE, Matías Di Lillo, X5287295D, domicili carrer de Vilamajor 60, CP 08529, Muntanyola, Barcelona.
2. I, per altra banda, qualsevol persona que faci una comanda (d’ara endavant, el CLIENT).
L’expedició de les comandes s’efectuarà a la Península i les Balears, com també a la resta d’Europa.
Aquestes condicions són aplicables exclusivament a consumidors, sense que en cap cas no estigui permesa la revenda dels productes adquirits.
La realització d’una comanda implica l’acceptació de les presents Condicions Generals de Venda per part del CLIENT, així com de qualsevol altra especificada a la pròpia comanda.

OBJECTE

Les presents Condicions Generals de Venda tenen per objecte definir les modalitats de venda entre el CLIENT i TUTOKE, des de la realització de la comanda, entrega i pagament, així com el servei postvenda.

COMANDA

El CLIENT pot cursar la seva comanda per mitjà dels dispositius següents:
Via telefònica, a través del número 691905648
Via Internet, a través de la pàgina web https://www.tutoke.es, seguint el procediment establert.
La sol·licitud d’una comanda es duu a terme afegint a la cistella de compra els diferents productes escollits, amb la finalitat de fer compra a través d’internet.
Un cop hagueu escollit els productes que voleu comprar, podeu visualitzar la vostra comanda al carret de compra. El client podrà fer un seguiment de la llista de compra, com també modificar la quantitat d’articles demanats, eliminar els escollits. El client podrà veure, en tot moment, els preus desglossats dels articles i quin serà l’import total de la comanda.
Per cursar la vostra comanda, el CLIENT haurà de facilitar les dades personals que li siguin sol·licitades per qualsevol dels procediments anteriorment indicats.
La realització per part del CLIENT de la comanda equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les Condicions Generals de Venda, així com de qualsevol altra especificada a la mateixa comanda.
En cas que el producte sol·licitat no estigui disponible, TUTOKE informarà el CLIENT el més aviat possible.

PAGAMENT
L’USUARI pot triar entre les següents modalitats de pagament:

Paypal:
Una de les formes de pagament més utilitzades en compres en línia. Pots pagar fàcilment amb la targeta de dèbit, crèdit o compte bancari a través de Paypal™.
Per poder utilitzar aquesta forma de pagament cal tenir un compte Paypal™
Paypal™ garanteix la total confidencialitat de l’operació gràcies a les tecnologies d’encriptació més avançades.
Per a més informació entra a http://www.paypal.com/es.

Targeta:
Pots triar pagar amb targeta Visa o MasterCard amb la passarel·la de pagament segur de Redsys. Per tant, Tutoke no guarda cap dada bancària.

Contra-reemborsament:
El pagament contra reemborsament et permet pagar la teva comanda quan la rebis. Aquesta forma de pagament té un cost addicional de 4,50€ independentment dels costos de lliurament.

Transferència bancària:
Un cop feta la transferència bancària al compte disponible a la pàgina web https://www.tutoke.es al cap de dos dies màxim és efectiva la transferència i immediatament es fa l’enviament de la comanda.

Bizum:
Pots fer el pagament per bizum al número 691 90 56 48. Caldrà afeguir al concepte: número de comanda, nom i cognoms del client.

En retirar:
Es realitzarà el pagament a la nostra botiga taller quan retiris el producte. La nostra adreça de lliurament és carrer de Vilamajor 60, Muntanyola. T’esperem!

PREUS:

El preu dels productes serà l’indicat a la web. Els preus dels productes que apareixen a les diverses seccions de la web inclouen els impostos, però no les despeses d’enviament.

ENVIAMENT:

L’enviament dels nostres productes es fa a través de correu certificat estàndard, de manera que se’n garanteix la recepció mitjançant la signatura del destinatari o d’una persona autoritzada. Si no es pot lliurar, s’advertirà el receptor mitjançant un avís de què disposa de 15 dies per recollir l’enviament a l’oficina de Correus.
No s’acceptaran devolucions de productes danyats durant el transport. Si el producte s’observa que està malmès tant en el seu embalatge o en el contingut, feu-ho constar preferiblement a l’albarà de lliurament del repartidor, especificant clarament l’anomalia observada. Passades 24 hores des del lliurament per part del transportista i no notificat el trencament o desperfecte observat no es podrà procedir a la devolució del producte, ja que es donarà per entès que el producte es va rebre en perfecte estat, sense cap ruptura o desperfecte.

DRET DE DESISTIMENT, DEVOLUCIONS I CANVIS:

COM REALITZAR UN DESISTIMENT, DEVOLUCIÓ O CANVI?
– Envia els articles al seu embalatge original, tal com els vas rebre de TUTOKE

– Envia un correu electrònic a info@tutoke.es posant en assumpte “CANVI” “DEVOLUCIÓ” O “DESISTIMENT”

– Disposes de 15 dies per fer la teva devolució o canvi. També podeu exercir el vostre dret de desistiment en el termini de 15 dies naturals.

– Pots fer l’enviament de la teva devolució/canvi/desistiment a la Botiga/Taller de TUTOKE, Carrer de Vilamajor 60, CP 08529, Muntanyola, Barcelona.

DEVOLUCIÓ I DRET DE DESISTIMENT:

El comprador disposarà de 15 dies naturals des del dia del lliurament de la comanda per exercitar-ne el dret de desistiment. En cas de devolució (amb indicació del motiu per correu electrònic), el termini és de 15 dies naturals des de la data de recepció del paquet.

En cas de desistiment, tornarem al client tots els pagaments rebuts després de la compra, però les despeses d’enviament i de recepció seran a càrrec del client. Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial.

Tutoke es reserva el dret de retenir el reemborsament fins a la rebuda dels articles i verificació de l’estat dels mateixos. Tutoke no podrà acceptar articles usats o danyats, els articles tindran que estar en les mateixes condicions que han estat rebudes pel client i tenir les etiquetes interiors.

CANVIS:

El CLIENT disposa de 15 dies des de la data de lliurament de la comanda per canviar els articles.

Per això el CLIENT ha d’enviar un correu electrònic a info@tutoke.es, assumpte “CANVI”, i indicar que voleu canviar així com les noves referències i talles que voleu rebre.

Si l’import de la nova comanda és superior a l’import que torna, el CLIENT haurà d’abonar la diferència. Si, per contra, la nova comanda és inferior a l’import dels articles tornats, TUTOKE us reemborsarà els diners mitjançant el mateix sistema utilitzat pel CLIENT en el moment de realitzar la comanda. En cas dhaver utilitzat el pagament per contra reemborsament, el reemborsament es realitzarà mitjançant transferència bancària.

Si a les vostres dades el CLIENT ens indica la vostra adreça de correu electrònic, TUTOKE us avisarà quan els articles són enviats a l’adreça atorgada.
El CLIENT haurà d’exercitar el dret de desistiment, devolució o canvi mitjançant la devolució dels articles al seu embolcall original i en les mateixes condicions que han estat rebudes.

Les despeses d’enviament i recollida per devolució, canvi o desistiment aniran a càrrec del CLIENT.

GARANTIES:

En cas de manca de conformitat per defecte o error de l’article enviat, el CLIENT podrà optar entre exigir la substitució, el canvi, la reparació del producte o la devolució de l’import corresponent al preu i les despeses d’enviament ocasionades. TUTOKE respondrà de la manca de conformitat que es manifesti en un termini de 7 dies hàbils des del lliurament.

La reparació i/o substitució seran gratuïtes per al CLIENT i s’hauran de fer en un termini raonable, des de la notificació per part del CLIENT de la manca de conformitat.
En cas que s’opti pel canvi de producte, si l’import de la nova comanda és superior a l’import dels articles que torna, el CLIENT haurà d’abonar la diferència.
En cas contrari, si l’import de la nova comanda és inferior a l’import inicial, TUTOKE reemborsarà la diferència mitjançant transferència bancària fent servir el mateix mètode de pagament.

RESPONSABILITAT:

TUTOKE garanteix que el tractament de les dades personals s’efectuarà sota nivells de seguretat que n’impedeixin la pèrdua, manipulació o accessos no autoritzats.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades és gestionar la relació comercial, gestionar les sol·licituds i/o les comandes i el cobrament.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

Tots els elements de la pàgina web https://www.tutoke.es, que siguin visuals o sonors, inclosa la tecnologia subjacent, estan protegits pel dret d’autor, de marques o de patents.

ACORD TOTAL:

Aquestes condicions de venda constitueixen l’acord total entre les parts referents.
En cas que una de les clàusules de les presents condicions fos nul·la de ple dret, això no afectarà la resta de les condicions.

LLEI APLICABLE I COMPETÈNCIA:

Les condicions presents es regeixen per la llei espanyola.
Per a la resolució de qualsevol dubte, discrepància o divergència que es pugui suscitar en el compliment i la interpretació del present contracte, les parts se sotmeten als jutjats i tribunals del domicili del consumidor.

0
  0
  Tu carrito
  Tu carrito esta vacío Volver a la tienda
  Abrir chat
  1
  Lunes a Vierne 9 a 13.30 / 14.30 a 19.30
  Horario 9 a 13.30 y de 14.30 a 19.30h de lunes a viernes